4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

HPKV Den Ham huldigt unieke jubilarissen op feestavond

· 3043× bekeken

DEN HAM - Zaterdagavond 7 februari hield de Hammer Pluimvee en Konijnenfokkers Vereniging weer haar jaarlijkse feestavond. Evenals voorgaande jaren werd deze avond druk bezocht. Naast de georganiseerde activiteit waren er 4 jubilarissen te huldigen binnen de vereniging.

De eerste jubilaris was B. van Ulst. Hij kon helaas niet aanwezig zijn. Van Ulst was 25 jaar lid bij de vereniging en fokt nog altijd actief de grote hoenders Ancona. Na van Ulst volgde J. Brakert. Ook hij was 25 jaar lid bij de vereniging en heeft zoals de voorzitter het verwoordde een prachtige dierentuin aan huis met diverse soorten dwerghoenders, eenden en fazanten.

Na de jubilarissen met hun 25-jarig lidmaatschap, was het de beurt aan H. Zwiers. Reeds 50 jaar lid van de vereniging, fokt H. Zwiers nog altijd vol passie zijn Leghorns. Met de ruimte bij zijn huis, biedt hij HPKV al jarenlang de mogelijkheid voor het organiseren van de Jongedierendag en is hij daarnaast actief betrokken bij activiteiten georganiseerd door de vereniging.

De laatste jubilaris van deze avond was H. Kiers. Met zijn 60-jarig lidmaatschap heeft hij een unicum behaald. De laatste tijd fokt H. Kiers geen dieren meer, echter is hij altijd nog erg behulpzaam bij het verlenen van hand- en spandiensten voor de vereniging.
Nadat de heren een speldje, oorkonde en een bos bloemen hadden ontvangen, werd er gestart met de bingoavond. Deze werd georganiseerd door de leden H. Reefhuis en A. Schutte. Een verslag en foto’s zijn terug te vinden op www.hpkvdenham.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›