4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Toneelavonden Oranjevereniging Vroomshoop groot succes

· 1538× bekeken

VROOMSHOOP - De twee toneelavonden van de Oranjevereniging Vroomshoop waren afgelopen weekend een daverend succes. In het gloednieuwe theater van activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop was het op vrijdag- en zaterdagavond een uitverkocht huis. Ruim vijfhonderd mensen zagen de voorstelling ‘Akkefietje’ van theatergroep Vorie Vana uit Beerzerveld.

Voorheen werden de jaarlijkse toneelavonden van de Oranjevereniging Vroomshoop gehouden in Het Anker (voorheen Ons Centrum) bij de hervormde kerk. De capaciteit van het theater is beduidend groter ten opzichte van de ruimte in Het Anker. Desondanks waren beide toneelavonden al in een vroeg stadium uitverkocht. De Oranjevereniging Vroomshoop is met name te spreken over de prachtige akoestiek en het licht in de nieuwe theaterzaal. Daarom wordt er binnenkort een afspraak gemaakt om ook in 2016 gebruik te maken van het theater voor deze toneelavonden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›