4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Eerste nieuwe Smoezier voor Juf Hetty en Juf Ellen

· 1810× bekeken

VROOMSHOOP - Carnavalsvereniging De Smoezen heeft vrijdag 9 januari de nieuwe Smoezier uitgebracht. Tijdens een gezellige uitreiking in neven-residentie Café Kremer te Vroomshoop presenteerde Prins Freddy 1 de cover samen met juf Hetty en juf Ellen van basisscholen De Schakel en de Willibrordusschool. De juffen mochten het eerste exemplaar van de Smoezier in ontvangst nemen.

Het glossy magazine van Carnavalsvereniging De Smoezen verschijnt eens per jaar. De uitgave van dit seizoen bevat maar liefst 60 pagina's met een terugblik op het afgelopen carnavalsseizoen en een vooruitblik op het nieuwe carnavalsseizoen. Daarnaast bevat de superdikke editie van de Smoezier tal van leuke verhalen zoals de carnavalsbiecht en tips over hoe je de carnavalswas weer stralend schoon krijgt. De nieuwe Smoezier valt deze week bij alle leden, donateurs en sponsors op de mat.
De volgende activiteiten die op de planning staan zijn de gala-zittingsavonden op 30 en 31 januari 2015. De kaartverkoop voor deze avonden vindt plaats op 24 januari 2015 bij Café Kremer.
Meer informatie over De Smoezen is te lezen op de website: www.desmoezen.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›