4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Hersenstichting zoekt collectanten

· 1302× bekeken

TWENTERAND - Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen. De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Helpt u ons mee door in de week van 2 t/m 7 februari te collecteren in uw eigen wijk of buurt? Met de collecteopbrengst laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit. Aanmelden als collectant kan tijdens kantooruren, tel. 070 – 360 48 16 of via www.hersenstichting.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›