4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bilbiotheek Vroomshoop verhuisd naar Het Punt

· 2079× bekeken

VROOMSHOOP - De nieuwe Bibliotheek in Vroomshoop in het Activiteitencentrum Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat is maandagmorgen 5 januari geopend voor de leden.
Vanaf 6 december is er hard gewerkt om de inventaris te verhuizen, vanuit de oude locatie aan het Vredesplein naar het nieuwe pand, waarna de nieuwe bibliotheek ingericht kon worden. Onder meer de medewerkers van de Bibliotheek Twenterand zelf hebben flink de handen uit de mouwen gestoken om deze klus te klaren.

Maandag kwamen velen de leeszaal – die geheel volgens de nieuwe bibliotheekformule is ingericht - bekijken en er werd direct volop geleend. Geja van Benthem en Jenny van de Kolk van de Bibliotheek Vroomshoop heetten met andere ingezette gastvrouwen de belangstellenden van harte welkom en stonden klaar om alle vragen te beantwoorden.
Om de heropening van de bibliotheek te vieren, was er voor alle bezoekers een drankje in het restaurant van Het Punt, terwijl nieuwe leden konden profiteren van de actiekorting, die overigens de gehele maand januari nog geldt. Ook krijgen de nieuwe leden –zolang de voorraad strekt- als present een origineel ‘Dutch Design Chair’- krukje.
De officiële opening van Het Punt is op 6 maart. Op 7 maart is er een Open Huis.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›