4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Ezel uit Vriezenveen dood na mishandeling

· 1438× bekeken

VRIEZENVEEN - Een ezel in Vriezenveen is in de nacht van dinsdag op woensdag zo ernstig mishandeld, dat besloten is om het dier te laten inslapen. De dader of daders zijn spoorloos. Bewoners van een woonboerderij aan de Kreuzendijk werden vannacht wakker door lawaai buiten. De honden blaften en de twee ezels die in de wei stonden waren onrustig. Eén van de bewoners ging naar buiten om te kijken of er wat aan de hand was. Eenmaal buiten bleek dat de ezels niet meer in de wei stonden en verdwenen waren.

De bewoners pakten twee auto's en gingen op zoek naar de ezels, maar troffen de dieren niet meer aan. Later in de nacht belde de politie dat de ezels waren gevonden in het nabijgelegen Vroomshoop. De politie meldde ook dat één van de ezels gewond was.
Op dat moment dachten de bewoners dat de ezel gewond was geraakt tijdens de nachtelijke wandeling, bijvoorbeeld door prikkeldraad. Bij het zien van de ezel zagen ze al snel dat dat niet het geval was. De ezel was ernstig mishandeld met een scherp voorwerp. In overleg is besloten het dier te laten inslapen, vanwege de ernst van de verwondingen.
De bewoners zijn bang dat de dader of daders nog een keer toeslaan. In de buurt staan meer dieren buiten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›