4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagde winterwandeling Veenmuseum Vriezenveenseveld

· 1299× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Op zondagmiddag 28 december hield de Stichting Veenmuseum Vriezenveenseveld voor de achtste keer haar traditionele winterwandeling op het terrein van het museum en de omgeving daarvan, onder het motto: “Even lekker bewegen in het veen”
Ruim 550 deelnemers kozen één van de vier mooie routes die in de omgeving van het Veenmuseum waren uitgezet.

Het stralende frisse winterweer zorgde ervoor dat de deelnemers op een gezellige manier even konden “uitbuiken” in het Veenschap zo tussen de kerst en oud en nieuw. Veel deelnemers maakten eerst een wandeling en genoten daarna nog van het museumterrein waar veenhutten, de boerderij en het winkeltje waren geopend en het veentreintje rondreed. De warme chocolademelk en de snert liet men zich goed smaken. De harmonicagroep uit Brucht en de midwinterhoornblazers Twenterand verzorgden de muzikale omlijsting van dit geslaagde evenement.
“In de zomer is het terrein bijzonder mooi, maar in de winter heeft het toch ook een heel eigen charme” zei één van de deelnemers en een ander zei: “We komen zeker de komende zomer terug”. Een mooie waardering voor de vrijwilligers van het Veenmuseum!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›