4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kerstboom schittert weer in Vroomshoop

· 1605× bekeken

VROOMSHOOP - De Oranjevereniging Vroomshoop heeft afgelopen zaterdag een ruim 14-meterhoge kerstboom aan de Julianastraat geplaatst. Een tien ton meterkraan van Hofman Transport moest worden ingezet om de ruim 3500 kilogram wegende kerstboom op z’n goede plek, nabij het kerkelijk centrum Irene, te zetten. Na plaatsing heeft de Oranjevereniging de boom versierd met ruim tweehonderd lampen. Het is een jaarlijkse traditie van de Oranjevereniging Vroomshoop om op deze manier iedereen in de kerstsfeer te brengen. Dat wordt helemaal tot uiting gebracht tijdens de kerstmarkt, deze wordt komende zaterdag gehouden aan de Koningin Beatrixlaan van 14.00 tot 20.00 uur. Er staan ruim vijftig kraampjes opgesteld. (foto: Tear Fotografie)


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›