4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Alpha-cursus in Daarlerveen

· 1489× bekeken

DAARLERVEEN - Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is de Alpha-cursus iets voor jou.

De Alpha begint op donderdag 15 januari om 19.00 uur in “De Schoof, Brugstraat 10, Daarlerveen en duurt 10 weken. Ook is er een Alpha-weekend van vrijdagavond (19.00 uur) tot zaterdagavond (19.00 uur). Alle Alpha-cursussen starten met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een boeiende inleiding. Daarna praat je in kleine groepjes door over het onderwerp. Lijkt het je wat? Er hebben zich al mensen aangemeld, dus mail of bel ons. Van harte welkom! Voor deelname Alpha-cursus kun je bellen met Margré Ballast (0546-795381) of Elly Hekman (0546-644703). Mailen mag ook: alphaindaarlerveen@gmail.com. "Zonder Jezus is je kerst mis".

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›