4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Dirigentenwissel bij De Harmonie Vroomshoop

· 1211× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen vrijdag heeft het fanfareorkest van "De Harmonie Vroomshoop" haar nieuwe dirigent, in de persoon van Gertjan Lenderink, gepresenteerd. Gertjan (sinds kort woonachtig in Marle) die ook dirigent is van de Hengelose Christelijke Harmonie, het Almeloos Stedelijk Orkest en van Musikkapelle Berkeldörfer in Ellewick (Dld.) neemt het dirigeerstokje over van Kimmy Reef. Zij heeft gedurende een aantal jaren het orkest naar een niveau weten te leiden dat op 15 november werd vertaald in een heel mooie eerste prijs in de derde divisie fanfare op het concert concours te Enschede.

Aangezien Kimmy Reef het zeer ambitieuze Twents Jeugd Harmonie Orkest in Hengelo onder haar hoede krijgt heeft ze, met gemengde gevoelens, moeten besluiten het orkest in Vroomshoop vaarwel te zeggen.
Met het binnenhalen van Gertjan Lenderink, die zijn sporen in de muziekwereld reeds heeft verdiend en een waardig opvolger is van zijn voorganger, zien de muzikanten van het orkest de toekomst zonder zorgen en vol vertrouwen tegemoet.
De repetitie van afgelopen vrijdag, waarin de wisseling op de bok plaatsvond, was er een met weemoed vanwege het afscheid van Kimmy Reef en vreugde vanwege de komst van Gertjan Lenderink.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›