4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Actie RTV Oost: Samen voor de voedselbank, ook voor St. Manna

· 3126× bekeken

TWENTERAND - In de weken voor kerst, van maandag 8 december tot en met vrijdag 19 december, staan RTV Oost en alle andere regionale omroepen in het teken van de actie ‘Samen voor de Voedselbank’. Ook de Stichting Manna uit Twenterand doet mee.

Duizenden mensen in Overijssel leven onder de armoedegrens, duizenden kinderen gaan dagelijks zonder eten naar school. Deze mensen zijn aangewezen op de hulp van de voedselbanken, en helaas worden het er elk jaar meer. Daarom komt RTV Oost in actie! Van 8 tot en met 19 december gaan we zoveel mogelijk levensmiddelen inzamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Maar dat kunnen we niet alleen...

Van 8 tot en met 19 december zal het restaurant van RTV Oost aan de Hazenweg 25 in Hengelo open staan voor publiek. Iedereen mag daar live op radio en tv de ingezamelde waren komen inleveren. Daarnaast zijn in alle Overijsselse gemeenten inzamellocaties waar goederen ingeleverd kunnen worden. In Twenterand is dit de gemeentewerf in Vroomshoop.

RTV Oost roept heel Overijssel op om kleinschalige (gezin, familie, buren, etc.) of grootschalig (straat, scholen, verenigingen, wijken, kernen, etc.) inzamelingsacties te gaan organiseren aan de hand van onderstaand ‘Overijssels Boodschappenbriefje’. Hierop lees je exact wat we in Overijssel voor Overijssel gaan inzamelen, want we doen het met elkaar en voor elkaar.

Ook de voedselbank in Twenterand, Stichting Manna, deelt mee in de opbrengst van deze actie. We roepen alle inwoners van Twenterand op mee te doen aan deze actie. Alle bedrijven, verenigingen en winkels, particulieren kunnen een bijdrage leveren. En heeft u een ludieke actie? Laat het ons weten, u kunt hiervoor contact opnemen met RTV Oost of met Stichting Manna, info@manna.nu

In Twenterand kunt u uw boodschappen afleveren bij De Gemeentewerf, adres: Aziëlaan 16, Vroomshoop.
Openingstijden: maandag t/m donderdag: 09.00 - 16.00 uur, vrijdag: 09.00 - 12.00 uur, zaterdag: 10.00 - 13.00 uur.

Hartelijk dank namens RTV Oost en Stichting Manna Voedselbank!

Meer informatie op www.rtvoost.nl/voedselbank of www.manna.nu 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›