4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Daverend succes eerste Maatschappelijke Beursvloer Twenterand

· 1030× bekeken

TWENTERAND - 111 matches tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties
62 ondernemers en maatschappelijke organisaties waren aanwezig op de eerste Beursvloer Twenterand om matches te sluiten. De eerste Beursvloer Twenterand vond plaats op woensdag 19 november in het gemeentehuis in Vriezenveen. Met een gesloten beurs zijn in totaal 111 matches gemaakt, met een totale waarde van € 45.000,-. “Een geweldig resultaat voor deze eerste Beursvloer Twenterand,” aldus wethouder Oudendijk.

Tijdens de beursvloer ontmoeten maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar om ‘matches’ te maken, wat de één over heeft of graag wil bieden is voor de andere partij zeer gewenst. Het gaat dus niet om directe financiële sponsoring, maar om handelen in producten en/of diensten met gesloten beurs. De gemaakte matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. De Beursvloer Twenterand is in de geest van het concept ook zoveel mogelijk met gesloten beurs georganiseerd. Zo is korting gekregen op bijvoorbeeld het gebak, de hapjes en promotiemateriaal in ruil voor promotie tijdens het evenement.
Verbinding
De beursvloer werd geopend door wethouder en ambassadeur van de beursvloer Bert Oudendijk en presentator Kees Smelt. De wethouder is enthousiast over het initiatief dat vanuit organisaties is gekomen om de beursvloer te organiseren: “Met de beursvloer worden organisaties en ondernemers meer met elkaar verbonden. Partijen kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen waardoor nieuwe samenwerkingen ontstaan en dat vind ik inspirerend om mee te maken.” Daarnaast is deelname aan de beursvloer is voor bedrijven een manier om invulling te geven aan hun maatschappelijke en sociale rol. Hoogstwaarschijnlijk wordt over twee jaar de volgende Beursvloer Twenterand georganiseerd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›