4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Oudheidkundige Vereniging Den Ham-Vroomshoop introduceert nieuw kwartaalblad

· 1362× bekeken

DEN HAM-VROOMSHOOP - De Oudheidkundige Vereniging Den Ham-Vroomshoop is van kleur verschoten. En dat komt door de nieuwe huisstijl die is geïntroduceerd. John Mulder van Reclamebureau Visual uit Vroomshoop heeft een nieuw logo ontwikkeld waarin de contouren van de voormalige gemeente Den Ham zijn te ontdekken en waarin met kleurvakken de kernen Den Ham, Geerdijk en Vroomshoop zichtbaar worden gemaakt. Bovendien zijn Den Ham en Vroomshoop ook nog herkenbaar aan de beeldmerken van respectievelijk de brink en de (punt)brug.

Daaruit is ook meteen de oorsprong van de nieuwe naam van het kwartaalblad van de vereniging af te leiden: ‘van brink tot brug’. Daarmee wordt de samenhang en verbondenheid tussen het brinkdorp Den Ham en de kanaaldorpen Geerdijk en Vroomshoop gekarakteriseerd.
Het nieuwe, veelkleurige kwartaalblad is de afgelopen weken als een cadeautje van de Oudheidkundige Vereniging huis-aan-huis bezorgd in deze plaatsen. De vereniging hoopt uiteraard dat veel lezers lid willen worden.

Voor slechts € 15,- per jaar ontvangt men vier keer per jaar dit blad, heeft men toegang tot het archief van de vereniging en ontvangt men bovendien het fraaie boek ‘Canon van Den Ham-Vroomshoop’ gratis als men minimaal twee jaar lid wordt. Vul het aanmeldformulier in of neem contact op met Ria Lenderink: tel. 0546- 673319, e-mail ria.lenderink@gmail.com

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›