4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Orkest muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” behaalt 1e prijs op concours in Enschede.

· 2032× bekeken

VROOMSHOOP - Het orkest van muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan het concert concours in het muziekcentrum te Enschede. Tijdens dit concours, dat onder auspiciën staat van de KNMO, worden de te spelen werken beoordeeld door een professionele vakjury.
Onder de deskundige en bezielende leiding van dirigent Kimmy Reef, heeft het orkest, dat uitkomt in de derde divisie fanfare, maandenlang zeer intensief toegewerkt naar dit moment. Deze inspanning werd uiteindelijk door de jury beloond met prachtig puntentotaal. Met een gemiddelde score van 84,08 punten werd een dik verdiende eerste prijs in de wacht gesleept.

Een geweldige prestatie van het orkest van De Harmonie Vroomshoop dat hiermee haar dirigent Kimmy Reef een mooi afscheidscadeau gaf. Vanwege andere werkzaamheden is zij genoodzaakt te stoppen als dirigent van het orkest. Komende vrijdag zal ze, met pijn in het hart, het dirigeerstokje overdragen aan Gertjan Lenderink, die het orkest verder onder zijn hoede zal nemen en voor wie de lat door zijn voorganger behoorlijk hoog is gelegd.
Al met al een zeer geslaagd en succesvol optreden dat na terugkomst in Vroomshoop werd voortgezet met een gezellig feest voor de trotse dirigent en dolgelukkige leden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›