4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Optreden Ronnie Tober bij De Weemelanden

· 1080× bekeken

VRIEZENVEEN - Woonzorgcomplex De Weemelanden in Vriezenveen staat maandag 17 november in het teken van een optreden van Ronnie Tober. De 69-jarige volkszanger staat deze dag op de planken voor de bewoners van de zorglocatie van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ). Daarnaast komen de bewoners van zorglocatie ’t Haarhuus uit Westerhaar en cliënten van een aantal gehandicaptenorganisaties uit de omgeving van de muzikale middag genieten. Het optreden komt voort uit een samenwerking van TMZ met Stichting GOAL. Deze stichting heeft als doel om het deelnemen aan recreatieve activiteiten voor mensen met een zorgbehoefte toegankelijk te blijven houden.

De middag begint voor de bewoners van De Weemelanden en ’t Haarhuus met een gezamenlijke lunch. Hierna worden de aanwezigen rond 14.30 uur alvast opgewarmd met optredens van de zanger Erwin Fillee en zijn muzikale wederhelft Willeke D’estell. Om 15.30 uur is het de beurt aan Ronnie Tober die het publiek zal vermaken met een keur van liedjes uit zijn grote repertoire. Rond 16.15 is de muzikale middag ten einde.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›