4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

B-orkest “Juliana” 50 jaar

· 1241× bekeken

DEN HAM - Afgelopen zaterdag was het feest voor de leden van het B-orkest van muziekvereniging “Juliana” uit Den Ham. Precies 50 jaar geleden werd het jeugdorkest opgericht. De naam is een aantal jaar geleden veranderd van jeugd- naar B-orkest, maar verder is er weinig veranderd. Samen muziek maken brengt plezier met zich mee, daar gaat het om.

En plezier dat is er, zeker zaterdag. Normaliter heeft iedere muzikant een eigen plek en is er clustering aangebracht d.m.v. instrumenten. Nu werd er samen gerepeteerd vanuit één grote kring met nieuwe buren, alle instrumenten door elkaar. Er stapten ‘dirigenten’ uit het orkest om eens te ervaren hoe het is om deze enthousiaste club aan te sturen. Daarna was het tijd om samen te bowlen en een hapje te eten. Muziek brengt mensen samen en dat blijkt, al die jaren!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›