4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Verspieders Expres genomineerd voor Vrijwilligersprijs Overijssel

· 1262× bekeken

DAARLERVEEN - Een Missionair Project van de PKN en dan met name de ‘Verspieders Express’ is genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2014. Deze activiteit brengt mensen in beweging, want de afgelopen tijd zijn velen in de ‘Dorcas Boerderij’ te Daarlerveen druk geweest om van een bouwkeet een ‘Verspieders Express’ te maken. Via de Maatschappelijke Stage hebben jongeren en vrijwilligers uit Daarlerveen, Daarle, Den Ham en Vriezenveen geholpen om er iets moois van te maken. Binnenkort gaat dit Missionaire Project van de PKN rijden.

De stemming is geopend tot één dag voor de uitreiking op 7 november 2014. Tot die tijd kun je een stem uitbrengen op dit Missionaire Project.

Stemmen kan via de site www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl
Ga dan naar Organisatie/Twenterand/De Verspieders Express en breng een stem uit, want de ‘Verspieders Express’ is genomineerd voor de publieksprijs en we maken daarbij kans op 500 euro. Is de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2014 voor de ‘Verspieders Express’? Stem mee en geef het door aan allen die u kent! Wilt u meer weten hoe u de ‘Verspieders Express’ kunt gebruiken? Ga dan naar www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl en kijk onder organisatie/Twenterand/De Verspieders Express.
Informatie over de bouwkeet die is omgebouwd tot een rijdende knutsel- en themawagen voor kinderen/jongeren met DVD/TV? Kom dan naar de Grote Bijbelquiz op donderdag 30 oktober in “De Schoof”, Brugstraat 10, Daarlerveen. Aanvang:19.30 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›