4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Computer- en tabletcursussen voor 50-plussers

· 1133× bekeken

TWENTERAND - Het Leercentrum in Vriezenveen en Den Ham heeft betaalbare cursussen op digitaal gebied. Wilt u dit jaar nog graag met uw tablet leren werken? In het leercentrum in de bibliotheek in Vriezenveen start op maandag 17 en dinsdag 18 november een korte cursus van 5 lessen. In de cursus leert u de belangrijkste functies en mogelijkheden van uw apparaat. De cursus start in januari ook weer in het leercentrum in de bibliotheek in Den Ham.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een computer? Dan kunt u in januari 2015 terecht in beide genoemde leercentra voor een basis computercursus. Stap voor stap en onder geduldige begeleiding van ervaren vrijwilligers van het SeniorWeb leert u omgaan met de computer en het internet! Voor ontmoeting en vragen en advies op digitaal gebied kunt u terecht in het Digitale inloopcafé in de leercentra. Deze is vier keer in de maand geopend: op de eerste en derde woensdagmorgen in Vriezenveen en op de tweede en vierde donderdagavond in Den Ham.

Voor opgave en informatie over kosten van de cursus kunt u bellen of mailen met: bibliotheek Twenterand, Marieke Stegeman, 0546- 562385 bib.vriezenveen@bibov.nl of met ZorgSaam Twenterand, 0546-481456, amenzo@zorgsaamtwenterand.nl Kijkt u ook eens op de website voor overige cursussen: www.zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›