4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Gratis zonnepanelen voor Azoelen ???

· 1731× bekeken

DEN HAM/VROOMSHOOP - Samen met 170 andere Scoutingverenigingen in heel Nederland dingt Scouting Azoelen, Den Ham/Vroomshoop mee naar de hoofdprijs in de actie Scouting Zonnestrijd: tien zonnepanelen op het Scoutinggebouw. Op de website www.zonnestrijd.nl kunt u uw stem uitbrengen op onze Scoutinggroep. Onder de stemmers verloot Natuur & Milieu tien Wakawaka-lampen. Wilt u/jij dat Scoutinggroep Azoelen een set gratis zonnepanelen wint? Breng dan nu je stem uit op zonnestrijd.nl. Stemmen kan vanaf 24 september tot en met 31 oktober.

‘Jongeren én hun ouders op een positieve manier in aanraking brengen met duurzame energie, dat is het belangrijkste doel van de actie,’ zegt Olof van der Gaag van Natuur & Milieu. Dankzij de actie komen duizenden kinderen, ouders en tienduizenden stemmers in aanraking met duurzame energie. Zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam, maar ook goed voor de portemonnee.

Natuur & Milieu deelt vijf sets zonnepanelen uit aan Scoutinggroepen. De groep die de meeste stemmen krijgt, wint tien zonnepanelen. Voor de 2e t/m 5e plaats zijn ook zonnepanelen beschikbaar. Op 1 november maakt Natuur & Milieu de winnaars bekend. De zonnepanelen worden in november door Eneco bij de winnaars geïnstalleerd.

Scouting Nederland is de grootste jongerenorganisatie van Nederland met 100.000 jeugdleden en 25.000 vrijwilligers. Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting worden kinderen en jongeren uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen. Gebruikmaken van duurzame energie past goed bij de maatschappelijk bewuste houding die Scouting Nederland haar leden meegeeft.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›