4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Wie verdient het jeugdlintje?

· 1302× bekeken

TWENTERAND - De Jongerenraad Twenterand is weer druk bezig om, tijdens de komende nieuwjaarsreceptie bij de gemeente Twenterand, wederom het jeugdlintje uit te kunnen reiken. De Jongerenraad vindt het belangrijk om jongeren in het zonnetje te zetten door ze te belonen voor voorbeeldgedrag.

Het jeugdlintje is een prijs die nu voor de tweede keer door de Jongerenraad wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Twenterand. Deze prijs is een beloning voor jongeren die een goede daad hebben verricht. Stel een jongere is al heel lang vrijwilliger bij een dierenpension of geeft bijles aan medeleerlingen. Dan kan iemand uit de omgeving de jongere opgeven voor deze prijs.
Er zijn wel enkele criteria waaraan moet worden voldaan. Deze criteria zijn te vinden op www.twenterand.nl/jeugdlintje. Daar is tevens het aanmeldformulier waarmee jongeren voorgedragen kunnen worden voor het jeugdlintje. Jongeren kunnen aangemeld worden tot 15 november 2014.
Als u nog vragen heeft over het jeugdlintje dan kunt een mail sturen naar jongerenraadtwenterand@gmail.com. Meer over deze actie kunt u ook vinden op facebook.com/jongerenraadtwenterand of twitter.com/jrttwenterand.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›