4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Winnaars straatversieringswedstrijd bekend

· 1204× bekeken

VROOMSHOOP - De combinatie Kwartelhoek/Korhoensingel/De Fazant is winnaar geworden van de straatversieringswedstrijd van ‘Vroomshoop, 155 jaar Noaberschap’. Onder het thema ‘Caribbean’ pakten zij de onafhankelijke jury helemaal in met een hoge dosis creativiteit, zelfgemaakte kunstwerken en diepgaande details. De onafhankelijke jury bestond daarbij uit leden van omliggende Oranjeverenigingen. De drie combinatiestraten wonnen daarbij een flink geldbedrag van enkele honderden euro’s. Op de tweede plek eindigde De Hondsdraf, gevolgd door De Bijvank. De prijs voor de mooiste tuinversiering ging naar Kwartelhoek 9.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›