4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feestweek Vroomshoop behaalt dubbele bezoekersaantallen

· 1244× bekeken

VROOMSHOOP – Het 155-jarig bestaan van Vroomshoop is afgelopen week op grootse wijze gevierd. De Oranjevereniging Vroomshoop hield een week lang het ene na het andere evenement, waarbij in totaal duizenden bezoekers op afkwamen.

De grootste uitschieter was het muziekfeest op de vrijdagavond in de grote feesttent aan het Oranjeplein. De 3FM-dj’s Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren traden op voor zo’n tweeduizend bezoekers. Een dag later was de feesttent opnieuw goed gevuld met ruim duizend bezoekers. De organisatie van de Feestweek Vroomshoop is daarom ook zeer tevreden: “Het totale bezoekersaantal is meer dan verdubbeld ten opzichte van voorgaande jaren”, laat Jos Warringa namens de organisatie weten. Niet alleen de muziekfeesten waren in trek bij het grote publiek, maar ook de kindermiddag met goochelaar Hans Kazàn kon rekenen op bijna duizend bezoekers. De modeshow op woensdagavond was zelfs al vroegtijdig uitverkocht, waardoor de Oranjevereniging Vroomshoop besloot om ook staplaatsen in de verkoop te doen met als resultaat dat zo’n 600 mensen het modefestijn bezochten. Tijdens de feestweek zijn geen incidenten waargenomen, waardoor alles in een prettige sfeer is verlopen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›