4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Opening drie nieuwe Jumbo winkels in gemeente Twenterand

· 6499× bekeken

TWENTERAND - Jumbo Supermarkten opent de komende weken de deuren van drie nieuwe winkels in de gemeente Twenterand. Het gaat in alle gevallen om C1000 winkels die worden omgebouwd tot een Jumbo supermarkt. Alle winkels worden voorzien van een uniek versplein met een ruime keuze aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. Als eerste opent de Jumbo winkel in Westerhaar op woensdag 5 november. De nieuwe Jumbo winkel in Den Ham opent op woensdag 12 november en vanaf 19 november kunnen ook inwoners van Vroomshoop profiteren van de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service van de gemeente Twenterand.

Westerhaar
C1000 Veld aan het Kervelplein 45 in Westerhaar sluit op zaterdag 18 oktober haar deuren om een metamorfose tot Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 5 november zijn inwoners van Westerhaar en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Nieuw aan deze winkel is de eigen slijterij. In totaal biedt de supermarkt van ondernemer Bertus Veld ongeveer 800 vierkante meter winkelplezier.

Den Ham
De C1000 winkel aan de Grotestraat 2 in Den Ham sluit een week later op 25 oktober voor een verbouwing. Op woensdag 12 november opent de winkel als Jumbo supermarkt. De winkel beschikt onder andere over een eigen bakkerij en een slijterij. Daarnaast komen er ook een aantal bekende elementen uit de C1000 formule terug, zoals het assortiment uit eigen slagerij. De winkel van ondernemer Rudy Veldkamp beschikt over ruim 1.050 vierkante meter vloeroppervlakte.

Vroomshoop
De andere winkel van de familie Veld, gelegen aan de Linderflier 25C in Vroomshoop, sluit haar deuren op zaterdag 1 november. De feestelijke opening van deze nieuwe Jumbo winkel vindt plaats op woensdag 19 november. Op een vloeroppervlakte van ruim 1.150 vierkante meter komt de Jumbo winkel van ondernemer Henk Veld goed tot zijn recht. De supermarkt beschikt onder andere over de vertrouwde ambachtelijke slagerij, een eigen bakkerij en een slijterij.

Bekende gezichten
In de nieuwe winkels worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van de C1000 winkels gaan mee naar Jumbo. 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›