4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Reusachtige beamerbeelden op muur van bedrijfspand Hein Heun

· 1303× bekeken

VROOMSHOOP - Ook Levend Vroomshoop levert een bijdrage aan verlicht Vroomshoop. Gedurende de gehele feestweek, tot en met 's avonds 13 september, worden reusachtige beamerbeelden geprojecteerd op de witte muur van het bedrijfspand van Hein Heun, voorheen de Boerenbond.

Daarmee vestigt de stichting ook de aandacht op de muzikale avond, die in datzelfde pand op zaterdagavond 13 september wordt gehouden. De Kopergroep van De Harmonie Vroomshoop en slagwerker Joost Visser laten daar van zich horen met een verrassend programma, ook rondom deze avond. We gaan 'op reis', en de 'slag bij Vroomshoop' wordt geleverd...

De entree bedraagt 5 euro, ter plaatse te voldoen, en de koffie met cake wordt u aangeboden door de familie Heun. Geheel volgens de traditie wordt u weer gevraagd zélf een klap- of tuinstoel mee te nemen. Wat wil een mens nog meer, op zijn/haar eigen stoel genieten van mooie muziek in een bijzondere omgeving...

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›