4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuw toneelstuk Vorie-Vana.

· 1102× bekeken

BEERZERVELD - De leden van Vorie-Vana zijn onder regie van Chris Stuut begonnen met de repetities voor hun nieuwe toneelstuk. Dit jaar is gekozen voor de plattelandskomedie AKKE-VIETJE van Jans Stoffers.

Een plattelandskomedie van deze tijd. De varkensfokkers, vader en zoon de Boer winnen een eerste prijs met hun stamboekbeer. En de beer wordt ook nog uitgeroepen tot de beste beer uit de hele regio.
Maar ze hebben ook een alles beter wetende vader/opa. En ze krijgen nieuwe buren, alternatieve westerlingen, die de uitbreiding van de varkensstal beslist niet zien zitten, tenminste niet de dochter van het alternatieve stel. Zij is ook nog lid van de aktiegroep A.V.V. (alle varkens vrij)
Dus alle ingrediënten voor een zeer aantrekkelijke voorstelling zijn aanwezig.
Regisseur Chris Stuut kan op de volgende personen rekenen om u een zeer leuke avond te bezorgen: René Kamp, Bertil Ribberink, Berend Jan Schuldink, Michel Drenth, Eric de Jong, Dinie Altena, Hennie Snippe, Jeanette Schukkert, Marieke Snippe en Astrid Stuut.
Hoe het afloopt? U kunt het de komende maanden allemaal weer horen en zien.
De eigen uitvoeringen van Vorie-Vana zijn gepland op vrijdag 9 en zaterdag 10 januari 2015 in De Voorveghter in Hardenberg. Kaarten te bestellen aan de kassa van het theater. (0523-280350)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›