4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bijzondere prestatie van dames uit Den Ham

· 2000× bekeken

TWENTERAND - Donderdag 21-8-2014 zijn leden van de Jongerenraad (Stephanie Bruin en Dionne Bouma) naar 6 dames gegaan omdat ze hadden gelezen dat zij een enorme prestatie hadden geleverd. Het gaat om Marijn Koppelman, Leanne Koppelman, Famke Poel, Eline Kolkman, Sanne Kelder en Marte Jaspers.

Alle zes zijn ze dertien jaar oud en deze dames hebben meer dan een jaar zich hard ingezet om geld op te halen voor KIKA. Met een prachtig resultaat! Meer dan €500,- voor de stichting. De dames hebben onder andere veel klusjes gedaan, cakejes gebakken en verkocht en spullen verkocht op de Hammer Brinkdagen. Het allermooiste komt nog, ze zijn niet gestopt met geld inzamelen. Ze hebben een nieuw doel waar ze zich hard voor inzetten, namelijk NCFS ~ Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting!

De Jongerenraad wilde daarom de dames in het zonnetje zetten met een roos en wat lekkers namens de Jongerenraad Twenterand. Wij zeggen ga zo door en nog heel veel succes gewenst!!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›