4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feestweek Vroomshoop strikt Hans Kazàn voor Kidsday

· 2235× bekeken

VROOMSHOOP - Hans Kazàn is door de organisatie van de Feestweek Vroomshoop toegevoegd aan het feestprogramma. De bekende goochelaar uit Nederland laat zijn kunsten zien op woensdag 10 september tijdens de Kidsday. Deze dag begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Kazàn houdt samen met zijn zoon Steven Kazàn een speciale kindershow waarbij Hans de goochelaar speelt en Steven de komiek. In deze splinternieuwe theatershow worden de verbijsterende trucs van Nederlands beroemdste goochelaar Hans Kazàn op hilarische wijze onderbroken door zijn jongste zoon Steven. Dat zorgt voor héél veel humor. Na afloop is er voor iedereen gelegenheid om op de foto te gaan met Hans en Steven tijdens een unieke meet and greet. De Kidsday wordt gehouden in de grote feesttent naast het Oranjeplein in Vroomshoop. De toegang voor deze kindermiddag is gratis.

De feestweek in Vroomshoop begint overigens al op maandag 8 september met straatversiering waaraan tientallen straten een deelnemen en kanaalverlichting. De Feestweek Vroomshoop – onderdeel van Oranjevereniging Vroomshoop – pakt dit jaar groots uit vanwege het 155-jarig bestaan van het kanaaldorp. Het feestprogramma bestaat verder onder meer uit een seniorenmiddag, familiebingo, darttoernooi, modeshow en een dagelijkse kermis vanaf woensdagmiddag. De apotheose van de feestweek vindt plaats op de vrijdag- en zaterdagavond. Het weekend wordt op vrijdag ingeluid met optredens van 3FM-radio dj’s Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren in de feesttent. De feestweek wordt op zaterdagavond afgesloten met een knallend optreden van de band 30 Euro Live en een spetterende vuurwerkshow. De toegang tot de feesttent is op beide dagen gratis.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›