4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nomineer uw favoriet voor de Overijsselse vrijwilligersprijs 2014

· 1828× bekeken

TWENTERAND - Onze samenleving kan niet zonder vrijwilligers. Bijna een derde van de inwoners van Overijssel is actief als vrijwilliger. Gezamenlijk zetten ze zich voor ongeveer anderhalf miljoen uur per week vrijwillig in. Als blijk van waardering voor hun inzet, reikt de provincie Overijssel op vrijdag 7 november a.s. voor de zestiende keer de Overijsselse Vrijwilligersprijs uit. Tot uiterlijk 19 september kunnen alle inwoners van Overijssel hun eigen favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie aanmelden voor deze prijs.

Er kunnen mensen en organisaties uit Overijssel genomineerd worden die zich met hart en ziel als vrijwilliger(s) inzetten. Zij moeten een voorbeeld zijn voor anderen. Zij kunnen actief zijn voor jongeren, vrouwen, allochtonen of senioren, in de sport, de cultuur, de zorg, het milieu of het landschap, de kerk of de moskee, de buurt, de wijk, het dorp, noem maar op, het kan allemaal. Nomineren kan op www.ovp2014.nl

Een deskundige jury beoordeelt alle nominaties en kiest uiteindelijk de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar. Overigens kiest ook ‘het publiek’ een eigen winnaar. Op de website www.ovp2014.nl kan vanaf begin oktober een stem worden uitgebracht op de eigen favoriet uit de complete lijst genomineerden.

Voor zowel de individuele vrijwilligers als de organisaties zijn er prijzen ter waarde van € 1000, € 650 en € 350 beschikbaar. Voor de winnaars van de publieksprijs ligt € 500 klaar.

De Overijsselse Vrijwilligersprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›