4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mammacafé Twenterand weer van start

· 1526× bekeken

TWENTERAND - Ben je zwanger en/of heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Vanaf 20 augustus gaat het Mammacafé in Twenterand weer van start. Om de twee weken kun je in Vriezenveen of Vroomshoop andere (aanstaande) ouders ontmoeten.

Het Mammacafé is speciaal voor mamma’s die zwanger zijn en/of al kinderen hebben in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Papa’s en oma’s en opa’s zijn ook van harte welkom. Heb je vragen over bijvoorbeeld borstvoeding, opvoeden of je rol als ouder? Dan is er altijd iemand aanwezig die je informatie kan geven. Daarnaast worden er regelmatig themaochtenden georganiseerd over een interessant onderwerp.

Het Mammacafé wordt twee keer per maand georganiseerd op woensdagochtend. Je kunt dan tussen 10.00 en 11.30 uur vrijblijvend binnenlopen. Om en om vindt het Mammacafé plaats bij Kinderopvang De Paddenstoel in Vriezenveen en bij Buurtcentrum ’t Flierpark in Vroomshoop. De toegang is gratis, je betaalt alleen voor koffie, thee of andere consumpties. Kijk in de agenda op www.loes.nl voor de precieze data, locaties en thema’s. Tijdens schoolvakanties is er geen Mammacafé.

Meer weten?
Volg het Mammacafé Twenterand op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›