4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

RaboRoute tijdens Vliegerfeest Twenterand groot succes.

· 1360× bekeken

WESTERHAAR - Tijdens het jubileum jaar van Vliegerfeest Twenterand was er ook een puzzeltocht (RaboRoute) georganiseerd op het vliegerterrein. Bezoekers konden een vragenlijst meenemen bij de informatietent waarop 10 vragen plus een bonusvraag stond. Alle antwoorden waren te vinden langs de RaboRoute rondom het terrein. De route ging langs de vlaggetjes, die de kinderen van Twenterand hadden gekleurd. Ruim 600 vragenlijsten zijn er uitgedeeld waarvan er 98 goed waren ingevuld. De deelnemers kwamen uit alle windstreken. Ze kwamen uit de hele regio maar ook uit Amsterdam, Callantsoog, Nieuw Dordrecht.

De bonus vraag moest uiteindelijk de doorslag geven: “Hoeveel vlaggetjes waren langs de route opgehangen”. De winnaar kwam er met 2730 het dichtste bij. Er hingen 2724 vlaggetjes. Er werd uiteindelijk aan 10 deelnemers prijzen uitgedeeld waarvan 7 kinderen de prijzen kwamen ophalen. De drie overige prijzen werden opgestuurd. De reacties van de deelnemers waren zo positief dat de organisatie van plan is om dit volgend jaar ook weer te organiseren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›