4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Weefgetouw in werking op de Hammer Brinkdagen

· 2141× bekeken

DEN HAM - Op de eerste verdieping van het Middendorpshuis bevindt zich de Oudheidkamer van de Oudheidkundige Vereniging Den Ham-Vroomshoop. Beslist de moeite waard eens een kijkje te gaan nemen. Het toont de geschiedenis van de kernen Den Ham, Geerdijk en Vroomshoop, op het zand en in het veen, langs de Regge en langs de kanalen. Tijdens de Hammer Brinkdagen is een bezoek extra aantrekkelijk, want Gea Palland zal op het daar aanwezige historische weefgetouw elke Brinkdag de werking demonstreren tussen 18.30 en 21.00 uur.

De Oudheidkundige Vereniging Den Ham-Vroomshoop laat zich zelf ook zien. Nadat de vereniging eerder op zaterdag 21 juni aanwezig was op de Kuiermarkt in Vroomshoop, kunt u ons nu aantreffen op de 3e Brinkdag in Den Ham op woensdag 6 augustus van 16 -21 uur.
De nieuwe huisstijl is dan te bewonderen, en er zijn weer veel historische boeken van de vereniging tegen aantrekkelijke prijzen te koop, onder andere het prachtig geïllustreerde boek ‘De canon van Den Ham-Vroomshoop’ met veel wetenswaardigheden over de geschiedenis van de voormalige gemeente. Als u minimaal twee jaar lid wordt van onze vereniging ontvangt u het boek zelfs gratis!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›