4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Diploma-uitreiking AMV “Juliana” Den Ham

· 1441× bekeken

DEN HAM - Tijdens een feestelijk concert zijn onlangs, voor het zevende jaar op rij, diploma’s voor Algemeen Muzikale Vorming uitgereikt bij muziekvereniging “Juliana” in Den Ham. In 2006 is de muziekvereniging gestart met de AMV en dit blijkt een schot in de roos. Donderdagavond 26 juni hebben 15 kinderen hun diploma in ontvangst genomen.

Dit is een heuglijk feit voor de vereniging, echter er ligt nog meer moois in het verschiet. Van deze kinderen gaan er zes door op instrument. De keuze van deze instrumenten is divers; dwarsfluit, saxofoon, klarinet, xylofoon & trommel. De afgelopen weken hebben de jongens en meiden kennis kunnen maken met een instrument naar keuze. Tot veler verrassing waren de kinderen na enkele weken oefenen al in staat een melodietje op een instrument te laten horen wat een hele prestatie mag heten. Veel vaders, moeders, opa’s en oma’s en natuurlijk broertjes en zusjes kwamen kijken en luisteren en beloonden de muzikanten met royaal applaus. Het concert waarbij ook het B-orkest, onder leiding van dirigent René Bos, enkele nummers ten gehore bracht, voegde zich ook samen met de AMV-leerlingen. Voor het komend seizoen worden weer nieuwe groepen gevormd waarin jonge muzikanten met behulp van een blokfluit de beginselen van het notenschrift wordt geleerd. Er kunnen nog enkele nieuwe leerlingen worden geplaatst voor de start in augustus. Neem daarvoor op korte termijn contact op met de AMV-docent en coördinator Eline Wendels. Haar telefoonnummer is 06-19296639.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›