4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Loat oe heur’n festival groot succes

· 1643× bekeken

TWENTERAND - HET LOH (Loat oe heur'n) festival dat zaterdag gehouden is nin Westerhaar op het terrein van boerderij Dekker (galerie Dekker) is een groot succes geworden. Ondanks alle andere festiviteiten in Twenterand kon het festival terugzien op veel bezoekers op het terrein, waar allerleiaktiviteiten waren georganiseerd, zoals kraampjes met diverse producten, zang, muziekbands, harmonicaspelers, sport en spel en een verhalenverstekster. Voor elk wat wils en natuurlijk ook voor de inwendige mens. De deelnemers waren erg enthousiast. Aan het festival is een goed doel verbonden: Eetmee -project in Twenterand. Organisatoren: een pluim en ga door.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›