4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Henk Kerkdijk fractievoorzitter CDA Twenterand per 1-1-2015

· 1835× bekeken

TWENTERAND - De fractie van het CDA Twenterand heeft besloten dat fractielid Jan Kuilder tot 1 januari 2015 de fractie zal leiden als fractievoorzitter. Vanaf die datum wordt Jan Kuilder opgevolgd door fractielid Henk Kerkdijk, die tot die datum als vice-fractievoorzitter fungeert. Vanaf 1 januari 2015 fungeert Jan Kuilder als vicefractievoorzitter van de raadsfractie van het CDA Twenterand.
Voor die tussenoplossing is gekozen om zo nieuweling Henk Kerkdijk de gelegenheid te geven zich de komende periode in te laten werken in de belangrijke politieke dossiers van Twenterand. Zoals bekend was Henk Kerkdijk voorheen langere tijd lid van de Provinciale Staten van Overijssel. Jan Kuilder leidde de afgelopen periode al de CDA-fractie in de gemeenteraad van Twenterand en heeft in die rol de nodige ervaring opgedaan.
Die ervaring komt onder meer van pas tijdens de aanstaande begrotingsbehandeling in december , waarbij er belangrijke besluiten worden genomen over onder meer de transitie van de zorg.
Fractie en Bestuur van het CDA Twenterand zijn gezamenlijk van mening dat deze oplossing bijdraagt aan de stabiliteit en ook slagkracht van het CDA Twenterand.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›