4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Voorzitterswisseling bij Twenterand Tourist Info

· 1300× bekeken

TWENTERAND - Na een periode van vier jaar heeft voorzitter Frank Stolte aangegeven te willen stoppen met het voorzitterschap van Twenterand Tourist Info. Het Dagelijks Bestuur heeft na een zorgvuldige procedure en een aantal goede gesprekken Hans van Ronkel bereid gevonden het voorzitterschap van Twenterand Tourist Info op zich te nemen. Per 16 juni jl. heeft hij het voorzitterschap overgenomen. In de bestuursvergadering van 16 juni is afscheid genomen van Frank Stolte. Het bestuur heeft hem bedankt voor zijn grote inzet in de afgelopen vier jaar. Bij de overdracht heeft Hans van Ronkel aangegeven: “Graag samen met de bestuursleden en vooral samen met onze leden/donateurs een bijdrage te leveren om Twenterand voor inwoners en ondernemers, voor jong en oud te maken tot een in alle opzichten aantrekkelijke, zorgzame en actieve gemeente”. En hier vloeit ook uit voort, zij het niet automatisch, dat het in zo’n gemeente prettig vertoeven is voor recreanten.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›