4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagd KNMO SMP Festival Vroomshoop

· 1966× bekeken

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag 14 juni 2014 heeft het 9e KNMO SMP festival plaatsgevonden voor majorette/twirl en muziekkorpsen op sportpark “De Bosrand” in Vroomshoop. Dit festival, dat plaatsvond onder auspiciën van de KNMO, werd georganiseerd door muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop”. Tijdens dit festival waren er 45 optredens van zowel majorette solo’s, duo’s, ensembles, teams en pelotons en muziekkorpsen uit het hele land. De deelnemers kwamen onder andere uit Wijhe, Enschede, Nijverdal, Vroomshoop, Losser, Lemelerveld en Den Ham. De optredens werden beoordeeld door een deskundige jury. Voor de majorette/twirl optredens was dit mevr. Nieuwenhoven, voor de muziekkorpsen was dit dhr. Schoonhoven. Na de pauze werden de majorette optredens afgewisseld met optredens van verschillende muziekkorpsen.

Na afloop vond de finale plaats. De deelnemers kregen hun punten te horen en voor de winnaars in de verschillende secties en klasses stond er een beker klaar. Tevens was er een wisselbeker voor het hoogst aantal punten over de hele dag. Deze beker was voor de drumband van Excelsior Losser. Zij behaalden 91,5 punten. De finale werd afgesloten door het spelen van het Wilhelmus door het orkest van Polyhymnia Lemelerveld.

Voor de deelnemers van Muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” was het festival ook geslaagd. De verschillende solo en duo optredens van de majorettes van De Harmonie werden beoordeeld met respectievelijk 7,3 punten voor Milou Jansen, 7,5 punten voor Lisa Timmerman, 6,8 punten voor Kyra Ekkel, 8,0 punten voor Cherel Wuite, 7,6 punten voor Maud Visser, 6,5 punten voor Esmee Wuite, 8,3 punten voor Marlinde Kroeze, 66,5 punten voor Pien Melenberg, 69,4 punten voor Maud Jansen, 71,5 punten voor Melene Wanschers, 70,5 punten voor Iris Jansen, 69,0 punten voor Marjolein Schutte, 66,5 punten voor het duo Indy van Straaten en Sanne Timmerman, 70,1 punten voor het duo Madelynn Wanschers en Melene Wanschers, 70,5 punten voor het duo Nicol Harmsen en Iris Jansen, 69,3 punten voor Marjolein Schutte en Grieta van der Velde. Ook de teams en pelotons van de majorettes van de Harmonie hadden een goede prestatie neergezet. Team D behaalde Team C behaalde 63 punten, Team B behaalde 65,5 punten en Peloton A behaalde 71,5 punten.

De hoofdsponsor van dit festival was Sensate Technologies uit Almelo.
Voor de uitslagen van de overige deelnemers en foto’s van dit festival verwijzen wij u naar onze website www.deharmonievroomshoop.nl
De organisatie kan terugkijken op een geslaagd KNMO SMP festival.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›