4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Juliana Den Ham succesvol

· 1317× bekeken

DEN HAM - Afgelopen zaterdag 14 juni was een succesvolle dag voor verschillende leden van muziekvereniging “Juliana” uit Den Ham. De Majorettes deden mee aan een festival in Vroomshoop. Maanden hebben de meiden samen met instructrice Ilona Spoelman getraind op de show. Team 2 was als eerst aan de beurt en lieten een mooie show zien op muziek van One Direction. Deze uitvoering werd beoordeeld met 66.5 punten wat een 1e prijs opleverde. Team 3 ging daarna het veld op. Dit was voor sommige meisjes best spannend. Voor hen was dit de eerste keer dat ze meededen aan een wedstrijd. Maar ook zij konden blij zijn, want hun show op de muziek van de musical Klaas Vaak kreeg van de jury 65.8 punten, dit was goed voor een 2e prijs. Voor team 1 was dit de laatste keer dat ze in deze groep de show op de muziek van Beyonce uitvoerden en waren ook blij verrast dat de jury hun show beoordeelde met 69.6 punten. Ook zij gingen met een 1e prijs naar huis. Een super geslaagde dag voor alle meiden.

Zaterdag deden ook meerdere leden met succes muziek praktijk examen in Ommen.
Marten Muis, Kleine Trom A,
Amber Wemekamp, Alt-saxofoon A
Nick Kompagnie, Kleine Trom B
Sjoerd Jaspers, Kleine Trom B
Annerieke Ardesch, Dwarsfluit A
Iris Otten, Dwarsfluit A
Ilse Bootsveld, Dwarsfluit A
Femke Dronkert, Dwarsfluit A
Rosanne Plaggenmars, Dwarsfluit B
Op 14 mei deed Wilmer Muis, theorie examen in Vriezenveen voor Kleine Trom A .
Op 24 mei deden Jeroen en Laurens Ardesch praktijkexamen in Zwolle. Jeroen slaagde voor Trombone C en Laurens voor Klarinet B.

Muziekvereniging “Juliana” is blij met zoveel enthousiaste jeugd en feliciteert hen met de behaalde resultaten. Wilt u ook genieten van deze muzikale jeugd? Donderdag 26 juni wordt er een concert gegeven door de AMV-groepen (blokfluitgroepen) en het B-orkest. Dit concert wordt gehouden in Hervormd Centrum “De Rank”. Het concert begint om 19.00 uur en zal ongeveer een uurtje duren. De toegang is gratis.
Kinderen die het volgende schooljaar in groep 4, 5 of 6 zitten, kunnen zich na afloop van het concert opgeven voor een tweejarige cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV). Deze cursus wordt gegeven op maandag of donderdag in Hervormd Centrum “De Rank”. Na deze 2 jaren kan je al goed blokfluit spelen en je hebt daardoor de mogelijkheid verder te gaan met het bespelen van een instrument. Ook heb je een goede achtergrond om bijvoorbeeld een instrument te bespelen die wij niet hebben, dat maakt niet uit. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld gitaar of piano. Wil je niet verder na 1 of 2 jaar, dan kan je in ieder geval noten lezen en heb je toch een stukje muzikale vorming meegekregen waar je altijd iets aan hebt.
Dus vind jij het ook leuk om blokfluit te leren spelen, kom dan luisteren naar het concert en geef je op!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›