4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mannenkoor Vroomshoop houdt open repetitie in Weemelanden Vriezenveen

· 2009× bekeken

VROOMSHOOP/VRIEZENVEEN - Op uitnodiging van de Activiteitenbegeleiding van de Weemelanden hield het Chr. Mannenkoor Vroomshoop donderdagavond een open repetitie voor de bewoners en hun familie. Dirigent Gezinus Veldman repeteerde niet alleen met zijn mannen, maar ook de bewoners mochten meezingen. Koorsolist Albert Wessels zorgde voor een extra dimensie met zijn mooie baritonstem. Gezinus Veldman refereerde aan het feit dat op 6 juni 1944 het D-day was in Normandië en haakte daar in zijn repertoirekeuze op in. Maar ook ander repertoire weerklonk in dit mooie gebouw. Het Chr. Mannenkoor Vroomshoop én de bewoners beleefden zo een genoeglijke avond. De foto is van koorlid Arend Gerritsen.

Het 100 man tellende mannenkoor uit Vroomshoop komt na de vakantieperiode opnieuw naar Vriezenveen. De eerste keer op zaterdag 13 september voor het korenfestival 'Twenterand zingt' waaraan zo'n 25 koren deelnemen. En dan opnieuw op 4 oktober voor hun Najaarsconcert in de Ontmoetingskerk.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›