4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Programma ‘Vroomshoop, 155 jaar noaberschap’ bekend

· 1174× bekeken

VROOMSHOOP - De Oranjevereniging Vroomshoop heeft het programma van de feestweek vastgesteld. Ook is de vernieuwde, moderne website van de vereniging sinds deze week in de lucht: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.
Tijdens de tweede week van september wordt het 155-jarig bestaan van Vroomshoop groots gevierd met een zeer gevarieerd programma. Alle activiteiten vinden plaats op en rondom het Oranjeplein. De kermis wordt gehouden van woensdagmiddag tot zaterdagavond. Het overige programma is als volgt:

Dinsdagmiddag: seniorenmiddag
Dinsdagavond: familiebingo
Woensdagmiddag: kidsday
Woensdagavond: grote modeshow
Donderdagavond: darttoernooi
Vrijdagavond: 3FM-dj’s Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuurren in de feesttent
Zaterdagavond: Top40-band 30 Euro Live in de feesttent

Naast alle feestactiviteiten op en rondom het Oranjeplein zullen de straten in Vroomshoop ook versierd worden. Diverse buurtverenigingen hebben zich inmiddels opgegeven voor de straatversieringswedstrijd, waarbij zij kans maken op prijzengeld van in totaal duizend euro. Straten die zich nog niet hebben opgegeven, kunnen zich nog aanmelden tot 30 juni via de site van de Oranjevereniging.

Daarnaast is de Oranjevereniging zeer blij met de (financiële) ondersteuning van inwoners en ondernemers uit Vroomshoop en omstreken om de feestweek een succes te laten maken. Ruim zestig ondernemers en bedrijven ondersteunen de feestweek. Daarom houdt de Oranjevereniging op woensdag 3 september speciaal voor ondernemers en bedrijven een businessavond in sportcafé De Stobbe. Rampondernemer en auteur Frank Krake zal deze avond invulling geven.

Ook inwoners uit Vroomshoop kunnen een steentje bijdragen aan de feestweek door onder meer lid te worden van de Oranjevereniging. Alle inkomsten vloeien rechtstreeks toe naar feestelijke activiteiten. Lid worden kan via de website www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›