4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De bibliotheek in de vakantietijd

· 1244× bekeken

TWENTERAND - De vier bibliotheken in de gemeente Twenterand zijn de hele vakantieperiode geopend! Alleen de bibliotheek in Westerhaar is slechts 1 week gesloten: van 4 tot en met 9 augustus.
Van maandag 30 juni t/m zaterdag 2 augustus worden alle boeken en andere materialen automatisch voor 6 weken uitgeleend. Voor het topabonnement geldt dit 8 weken. Gaat u buiten deze periode langer dan 3 weken met vakantie? Vraag dan bij de balie om een extra lange leentermijn!

De thuisblijvers kunnen de hele zomer door dus in de bibliotheken terecht. Er staan rijen met (ont)spannende, romantische en avontuurlijke (luister-)boeken op hen te wachten. Lekker met een boek en tijdschriften (180 abonnementen) in de zon!
Ook op regenachtige dagen is gerekend. De bibliotheek heeft een dvd-collectie met spannende speelfilms, familiefilms en kinderfilms. Op de website www.bibliotheektwenterand.nl zijn e-books en luisterboeken te downloaden.

In de bibliotheek kunt u ook terecht voor allerlei vakantie-informatie, zoals:
- reisgidsen voor landen en steden
- tips voor “een dagje uit”
- kampeergidsen
- materialen (dvd’s, tijdschriften, enz.) Standaardabonnement 12, Topabonnement 18 materialen.

Tip voor vakantiegangers in eigen land: Neem uw bibliotheekkaart mee. Hiermee kunt u, gratis of tegen een kleine vergoeding, gebruik maken van de meeste bibliotheken in Nederland. Ook kunt u de pas gebruiken om korting te krijgen op vele zaken, als bijvoorbeeld entreeprijzen voor pretparken, film, theater enz. Op de website www.voordeelmetjebiebpas.nl staan de vele acties en voordeel voor bibliotheekleden. De moeite waard om er geregeld op te kijken.

De bibliotheek wenst thuisblijvers en vakantiegangers een zonnige vakantie!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›