4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Collecteweek 2014 Rode Kruis in Twenterand van start

· 1307× bekeken

TWENTERAND - Van 15 t/m 21 juni wordt er door het Rode Kruis gecollecteerd in Twenterand. De opbrengst gaat naar de activiteiten binnen onze eigen gemeente, zoals de contactochtend waarbij eenzame ouderen gezellig samen zijn, het jaarlijks gehandicapten uitje voor mensen met een beperking en hulpverlening bij evenementen. Hiervoor is veel geld nodig! Mobiel collecteren: Ook bestaat er de mogelijkheid tot mobiel collecteren, dit is eenvoudig te doen door RKTW2 te sms-en naar 4333.Hierdoor wordt eenmalig een gift van 2 euro door u gedoneerd.

Uw hulp nodig: We zijn op zoek naar collectanten die hun steentje willen bijdragen. Wie zich hiervoor wil inzetten kan contact op met de collectecoördinator tel: 06-23448550, e-mail: rodekruistwenterand@online.nl.
We danken u alvast voor uw steun en de collectanten voor hun inzet.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›