4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Marino Barkel is wereldkampioen kloksimultaandammen geworden

· 1798× bekeken

TWENTERAND - Landelijke grootmeesters waren aanwezig en maakten het hem moeilijk. Jongste deelnemer was 11 jaar, Johnnie Bosch.Secretaris van de KNDB was aanwezig, dhr.Anne Oostrta. Wethouder Binnenmars opende met de eerste zet en Marino ging van start tegen 43 deelnemers.
Even voor drie uur waren er al een flink aantal afgevallen en ook de jongste deelnemer sneuvelde toen.De vermoeidheid is goed te lezen op Marino's gezicht tegen half 4.Hij moest 61 punten behalen en toen dat gebeurde om ruim half 5 werd Marino van alle kanten gefeliciteerd, maar er moesten nog 2 partijen uitgespeeld worden. Marino behaalde 64 punten!! Hij is de nieuwe wereldkampioen. Marino wordt gehuldigd, krijgt bloemen, een aandenken van de Gemeente omdat hij zich op deze manier ook inzet om Twenterand op de kaart te brengen.Witte van Moort heeft bekers laten maken met een afbeelding van Marino en dat is ook voor alle deelnemers.Vanavond is er in het clubhuis nog een groot feest. Marino op de foto met zijn grootste fan, zijn dochter.
(foto's: Arend gerritsen)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›