4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Inschrijven voor de spectaculaire drakenbootrace in Vroomshoop

· 2806× bekeken

VROOMSHOOP - Op zaterdag 5 juli 2014 zal voor de 6e keer het Drakenbootfestival plaatsvinden. De locatie van dit spetterende evenement is het Overijssels Kanaal te Vroomshoop. De organisatie is ook dit jaar in handen van Carnavalsvereniging De Smoezen en Niek Erents Fotografie.

Een drakenboot is een boot van 12,5 meter lang en ruim 1 meter breed, voorop de boot zijn kleurrijke drakenkoppen afgebeeld. Op dit moment hebben er zich al een aantal teams aangemeld. Hieronder zijn oude bekenden, maar ook nieuwe teams. Een team bestaat uit 16 roeiers en een trommelaar. De trommelaar is even belangrijk als de roeiers want deze bepaalt het ritme van de boot. Aangevoerd door het luide tromgeroffel en de aanmoedigingen van het publiek vanaf de oevers, peddelen de teams zich naar de finish.

Het inschrijven voor de drakenbootrace kan via het online inschrijfformulier op www.drakenbootfestival.nl locatie Vroomshoop. Schrijf nu uw bedrijf, buurtvereniging of vriendenclub in!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›