4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Erik Hemmink 25 jaar in dienst bij Bloemendal Assurantiën

· 2749× bekeken

TWENTERAND - 25 jaar geleden is Erik Hemmink in dienst gekomen van het familiebedrijf Bloemendal Assurantiën. Het bedrijf is in 1946 opgericht door Jan Bloemendal. In 1989 werd het kantoor bestuurd door de schoonvader van Erik, Rieks Nijenhuis (schoonzoon van de oprichter). Enige jaren nadien heeft Erik het kantoor overgenomen. Op zich een bijzonder verhaal: het kantoor is dus tot 2 x toe overgegaan van vader op schoonzoon.

Vanaf het moment dat Erik de leiding overnam, veranderde er veel. Het personeel is behoorlijk “verjongd”, de kaartenbakken maakten plaats voor moderne computers. Nog later werd het hele klantenbestand gedigitaliseerd en tevens wordt er al jaren “papierloos” gewerkt. Ondertussen maakte het bedrijf een gestage groei door, deels door autonome groei, deels door een paar portefeuille overnamen. Verder is uit het assurantiebedrijf Bloemendal Makelaardij geboren, welke ook al weer meer dan 12,5 jaar bestaat. Nog later is het hypotheekbedrijf “Bloemendal Hypotheken” in een aparte onderneming ondergebracht.
Het Assurantiebedrijf is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen van verzekeringen voor bedrijven en particulieren. Voor bedrijven doet Bloemendal in allerlei branches mee. Ook voor advies en bemiddeling in pensioenen voor particulieren en bedrijven kunt u bij hen terecht. Door overname van een aantal portefeuilles is er ook een vestiging in Vriezenveen geopend van waaruit die regio goed bediend kan worden. Zo is Bloemendal in heel Twenterand zichtbaar aanwezig.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›