4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Johanneshoeve wint Zooveraward

· 1230× bekeken

WESTERHAAR - Op 22 april heeft de beoordelingssite Zoover.nl de Zoover Awards voor 2014 uitgereikt. Ook De Johanneshoeve heeft een award in ontvangst mogen nemen. Vanaf 2010 is de Johanneshoeve uitgegroeid tot een uniek vakantieverblijf en bed & breakfast in de gemeente Twenterand.
Op de website www.zoover.nl hebben inmiddels zo’n 30 mensen een beoordeling gegeven aan de Johanneshoeve. Zij beschrijven het verblijf onder andere als ‘prettig en goed verzorgd’ en ‘een voorbeeld van onthaasten’. De combinatie van de rust en ruimte rondom de accommodatie en de gastvrijheid van de eigenaren blijkt bij de gasten in goede aarde te vallen, die uitgedrukt wordt in hoge beoordelingen.

Afgelopen dinsdag 22 april heeft de familie Schipper, uit handen van de directeur van Zoover, een Zoover Award mogen ontvangen binnen de categorie ‘accommodaties’. Zoover is een internationale vakantiebeoordelingssite waarop duizenden accommodaties, hotels en appartementen kunnen worden beoordeeld. Elk jaar kunnen gasten een verblijf beoordelen, waarvan de beste binnen Nederland beloond worden met een Zoover Award.

Voor meer informatie over de Johanneshoeve kunt u kijken op www.dejohanneshoeve.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›