4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Stille Momenten in Den Ham

· 1199× bekeken

DEN HAM - Stt. Luister! Ooit iets mooiers gehoord dan de stilte? Vanmiddag om 15.00 uur werden de 40 Passiewandelaars in het Eerderachterbroek, ingang brinkdorp Den Ham, op pad gestuurd door de voorzitter van de werkgroep Stille Momenten Marianne Veurink met een 8 tal vragen/aandachtspunten zoals: "dingen lossen zichzelf op als je uit wandelen gaat"; "het belangrijkste van lopen is het lopen en niet het aankomen"; "wat betekent het paasfeest voor jou?

Op 3/4 van de wandeling hebben we onder begeleiding van Friso van der Vijgh gezang 171 gezonden: "Wees stil voor het aangezicht van God". Het laatste kwart had als thema: "Stt. Luister! Ooit iets mooier gehoord dan de stilte?" Daarna genoten van koffie/thee met koek bij de familie Klein Deters en natuurlijk van de omgeving. Een bijzondere afsluiting van: "Op weg naar Pasen 2014."

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›