4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Succesvolle Kinderkleding- en Speelgoedbeurs & Lente Fair in Westerhaar

· 1290× bekeken

WESTERHAAR - Zaterdag 12 april jl. werd de grote kinderkleding- en speelgoedbeurs in samenwerking met de lentefair in Westerhaar gehouden bij het Kulturhus de Klaampe. De organisatoren Lydia Veneberg, Anita Slatius en Monique Jager kijken terug op een geslaagde dag.

Voor zowel jong als oud was er volop vertier deze dag. Buiten waren er 41 kramen aanwezig met o.a. de nieuwste voorjaarsmode mode, brocante, bloemen, kinderwensambulance en diverse lekkernijen voor de inwendige mens. Om 14 uur was er een modeshow te bewonderen in samenwerking met de 3 plaatselijke modezaken. Op de catwalk werd de nieuwste voorjaarsmode gepresenteerd door inwoners uit Westerhaar.
Als bonus werden bezoekers en de organisatie getrakteerd op lenteweer.
Tijdens de grote kinderkleding- en speelgoedbeurs konden mensen naar hartenlust shoppen bij de ruim 75 stands met leuke spullen voor aardige prijsjes. Kinderen konden zich hier prima vermaken op het springkussen, genieten van de muzikale voorstelling van Juf Hoge Hoed, streetdance optredens, zich laten schminken, etc. Buiten konden ze zelfs een ritje maken op een pony of kameel deze dag. Ook kwam de paashaas deze dag nog gezellig langs met iets lekkers.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›