4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kandidaten gezocht voor de Ons Erfgoedprijs

· 1129× bekeken

DEN HAM/GEERDIJK/VROOMSHOOP - De Stichting Ons Erfgoed Den Ham-Geerdijk-Vroomshoop wil ook in 2014 graag weer een woning of een ander object bekronen met de prachtige Ons Erfgoedprijs. Voor de 13e keer zal Monumentendag 13 september 2014 het fraaie kunstwerk van Kees Huigen, dat de schoonheid en breekbaarheid van ons erfgoed symboliseert, worden uitgereikt. In de twee voorgaande jaren wonnen de woonhuizen van de familie Uitslag-van Riggelen aan de Hoofdstraat te Vroomshoop en de familie Rien en Corrie Huisjes aan de Ommerweg 36-38 te Den Ham.

Voor het bepalen van de erfgoedprijs roept het stichtingsbestuur nadrukkelijk de hulp van de bevolking in. Tot 1 juni a.s. kan iedereen in genoemde woonkernen zijn of haar favoriete pand aanmelden bij de stichting. Het gaat om panden die met zorg en met oog voor historische details zijn gerenoveerd. Maar het kan ook een schuur, tuin, hekwerk of landschap zijn, dat in zijn oorspronkelijke staat is teruggebracht.
Aanmelden kan telefonisch, schriftelijk of per mail bij secretaris Klaas Dragt, Boshoek 27, 7681GT Vroomshoop, tel. 0546-642191, k.dragt@home.nl
Ook kan de website van de stichting bezocht worden om daar zélf het favoriete pand, waar mogelijk met foto, aan te melden: www.stichtingonserfgoed.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›