4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Bibliotheken van Twenterand nog meer open

· 1575× bekeken

TWENTERAND - Per 1 mei gaan de openingstijden van de bibliotheken van Twenterand veranderen. Om u nog meer van dienst te zijn gaan de vier bibliotheken samen 135.5 uur open per week. Dan is nu 114 uur, dus een verhoging van 21.5 uur per week!

Zo is Bibliotheek Westerhaar per 1 mei ook 's morgens geopend en gaat Bibliotheek Vriezenveen op de woensdagochtend open. Bovendien worden de bibliotheken in Vroomshoop en Vriezenveen niet gesloten tijdens de middagpauze van 12.30 tot 13.30 uur, maar kunt u op deze tijden gewoon terecht.

Dit is onder andere mogelijk doordat tijdens een deel van de openingsuren geen personeel aanwezig is. Door inzet van de zelfbedieningsbalies voor inleveren en uitlenen en betaalautomaten is het voor de klanten van de Bibliotheek mogelijk (bijna) alle zaken zelf te regelen.
Heeft u vragen, dan kunt u terecht op de uren dat er personeel aanwezig is. Natuurlijk kunnen ook bezoekers zonder bibliotheekpas terecht voor de kranten en tijdschriften of databanken en internetgebruik.

Zie voor meer informatie: http://www.bibliotheektwenterand.nl/snel-openingstijden/76-ongecategoriseerd/502-de-bibliotheken-van-twenterand-nog-meer-open

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›