4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Voorjaarsconcert SDG Westerhaar.

· 1712× bekeken

WESTERHAAR - Afgelopen zaterdagavond hield SDG Westerhaar haar jaarlijks voorjaarsconcert.
Voor de pauze werd door de fanfare onder andere “Praise to the Lord” en “Excalibur” gespeeld. Dit laatst genoemde muziekstuk speelt de fanfare aanstaande vrijdag op het ONFK (Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen) in Drachten. De slagwerkgroep, voor het eerst onder leiding van Roy Hendriks, bracht voor de pauze de nummers “Traveling the fantasy rood” en “The Springs Sacrifice” ten gehore. Tijdens het concert werd Bert Botter gehuldigd vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap.

Na de pauze speelden de slagwerkers “Funny Sicks Jokes” , dit was een stukje synchroon slagwerk met lichtgevende stokken in een donkere zaal wat een erg mooi effect gaf.
Een verrassing was het optreden van het DOMUS-klus kwartet. Onder leiding van Gerrit Flims op zijn Steirische Harmonica werden zeemansliedjes ten gehore gebracht. Dit zijn de mannen die wekelijks werkzaamheden aan het clubgebouw van SDG verrichten en ook nog muziek kunnen maken.
De avond werd verder afgesloten met lichte muziek van onder andere Golden Oldies en Cliff Richard waarna het publiek onder de klanken van de Colonel Bogey mars fluitend naar huis ging.

Foto’s van het concert zijn te zien op de site van SDG www.sdgwesterhaar.nl


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›